زنان باردار با ویروس کرونا چه کنند؟

تاکنون نکات زیادی در مورد پیشگیری از کرونا بیان شده است، اما کمتر در مورد چگونگی پیشگیری از آن برای زنان باردار صحبت شده در حالیکه این گروه حساس تر هستند.

 

پیشگیری از کرونا برای زنان باردار

فریبا الماسی، فوق‌تخصص بیماری‌های زنان و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در پاسخ به این پرسش که “زنان باردار با توجه به انتشار ویروس کرونا در کشور چه اقداماتی باید انجام دهند؟”، اظهار داشت: با توجه به اینکه مقاومت بدن زنان باردار از زنان غیرباردار و نیز مردان کمتر است، باید نکات پیشگیرانه را بیشتر رعایت کنند؛ چراکه بارداری باعث کاهش سیستم ایمنی بدن شده و زودتر دچار عفونت می‌شوند.

شستن مکرر دست‌ها، پرهیز از روبوسی و دست دادن و خودداری از حضور در خارج از خانه و تماس‌های غیرضروری باید توسط زنان باردار مورد توجه بیشتری قرار گیرد؛ ضمن اینکه احتمال سرایت ویروس کرونا در زنان باردار در زمان حضور در جامعه و ارتباط با افراد دیگر بیشتر از زنان غیرباردار است.

دوره کمون این ویروس یعنی از زمانی که این ویروس وارد بدن می‌شود تا ظاهر شدن علایم آن 14 روز است و علامت این ویروس نیز تا یک ماه وجود دارد و احتمال اینکه فرد مبتلا خوب شود، 80 درصد است اما در زنان باردار با توجه به پایین بودن مقاومت بدنی امکان بهبودی آنها کمتر از افراد عادی است.

زنان باردار هنگام انجام تصویربرداری و سونوگرافی باید از ماسک استفاده کرده و پزشکان مربوط نیز برای انجام این آزمایشات باید حتماً از ماسک استفاده کنند؛ ضمن اینکه زنان باردار نیز مانند افراد معمولی در چنین شرایطی باید از خوردن غذاهای فست‌فود و خارج از خانه خودداری کنند.